Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Persoonlijk advies

Algemeen

Een mooi kleurtje krijgt u niet in één keer. In één keer verbranden kan wel maar dat wilt u niet en al helemaal niet.

Zonnestudio's in Nederland moeten zich houden aan strenge Europese veiligheidsnormen die zijn opgesteld door een brede groep wetenschappers. Zo mag een zonnebank niet meer " zon" (UV-licht) afgeven dat de zon aan de Middellandse Zee, zijn ze verplicht een intake-gesprek te houden, uw huidtype te bepalen en u goed te adviseren over een zonnekuur. Jongeren van 18 jaar mogen niet onder de zonnebank. Volgens wetenschappers is hun huid nog steeds in ontwikkeling.

Met de buitenzon moet je verantwoord omgaan. Dat is niet anders met de zonnebank. Hier geldt als zoveel dingen: " overdaad schaadt"!

Verstandig zonnen is goed voor een betere doorbloeding, het verhoogt de weerstand, maakt vitamine D aan, werkt verlichtend bij depressies en geeft je meer energie!

Huidtype analyse

Uw huid is een kostbaar bezit waar u zuinig op moet zijn. Voor ieder huidtype hebben wij een geschikte type zonnebank. Aan de hand van een aantal vragen bepalen wij uw huidtype. Daarna geven wij advies welke bank het meest geschikt is met de juiste bruiningstijd. Dit allemaal onder supervisie van een gediplomeerde zonneconsulente van de Stichting STEZON (Stichting Educatie Zonnebranche).

Hygiëne

Wij hechten veel waarde aan hygiëne. Onze zonnebanken worden meerdere malen per dag gedesinfecteerd en uiteraard na iedere zonsessie professioneel gereinigd.

Zonnebanken

Wij hebben diverse zonnebanken van het merk Ergoline met lampen die voldoen aan de huidige wettelijke normen.